Kovács Díszfaiskola

Rólunk

CSALÁDI FAISKOLÁNK

Díszfaiskolánkat, családi vállalkozásunkat 1989-ben alapítottuk, de ennek előzményeként szüleink már az 1980-as években is faiskolai termesztéssel foglalkoztak.

Termesztőtelepünk Zalaszentgyörgyön – a Zala völgyében – 7 hektáron helyezkedik el, melyből 6 ha szabadföldi (földlabdás), 1 ha pedig konténeres termesztés.

Területünk kiváló éghajlati és földrajzi adottságokkal rendelkezik a folyamatosan fenntartható, magas minőségű növénytermesztés megvalósítására.

Faiskolánkban földlabdás örökzöldeket és díszcserjéket, konténeres kúszófenyőket és díszcserjéket termesztünk, illetve örökzöldek, valamint díszcserjék szaporítóanyagát állítjuk elő, gyökeres dugványainkat, cserepes csemetéinket pedig saját törzsültetvényünkről szaporítjuk.

Családtagjainkkal és munkatársainkkal együtt mindig a legmagasabb minőséget és ügyfeleink teljes elégedettségének elérését tartjuk szem előtt.

Munkánkat mindenkor annak fényében végezzük, hogy tudjuk, felelősséggel tartozunk környezetünk megóvásáért és a jövő generációiért.

Remélve, hogy Ön is úgy szereti a természetet és a növényeket, mint mi, szeretettel várjuk díszfaiskolánkban!

Kovács Dezső okleveles kertészmérnök